top of page
Bruun+19-12-22-04070.jpg

Vår blomstrande sfär

Det börjar i naturen och slutar i händerna på våra sju skapande florister i den anrika 1929-talsverkstaden i hjärtat av Östermalm.
Att vi älskar blommor är ingen hemlighet.
En sanning som genomsyrar hela verksamheten.

Våra florister
Här får fantasin full frihet. I lokalen har det funnits exklusivitet i form av blomster i över trettio år, under BRUUNs regi har våra erfarna florister försett Stockholm med vackra buketter och naturliga blomsterarrangemang sedan 2012. Vår ambition är att alltid ge det lilla extra inom personlig service genom att verka och kreera med personlighet, expertis, dedikation & stor passion.

Utbud & Inspiration
Det färska sortimentet är eftertänksamt handplockat med stor omsorg för att kunna erbjuda det mest vackra, natursköna och exklusiva som finns att tillgå på marknaden. Vi har inget fast sortiment av växter och blommor, utan låter det variera efter det bästa som finns att tillgå för dagen och skapar efter tillfälle och dina personliga önskemål. När säsongen är som grönast är vårt sortiment påfallande miljövänligt. ​Grönska för oss är lika speciellt som blomstren, en del av kreationen och inte nödvändigtvis ett sätt att skapa en så fyllig bukett som möjligt. Inspirationen till kreationerna kommer ur säsongerna som skiftar och naturen med den.

De fyra säsongerna
Om våren sträcker sig meterhöga körsbärsgrenar och Magnolia mot taket. Tulpaner och Narcisser uppdrivna med omsorg från våra lokala odlingar står prunkande i handblåsta, svenska vaser. 
Under sommar, sensommar och höst nyttjas vildhallon i nyans med årstiden. Inget går upp mot en skir ängsbukett med äkta, svenska naturinslag.
Vintertid bjuder årstiden på lärk, barrväxter och grenar som vi kombinerar i enlighet med julens
unika BRUUN-tema.

Interiör
Accessoarerna är noga utvalda för att lyfta fram och förhöja våra blomster som ett utsökt komplement, på ett originellt vis. Särskilt förtjusta är vi i gedigna attiraljer producerade med omtanke och gärna för hand.

Även utvalda alster av vintage och antikt förekommer.

Våra ledord interiört är tidlöshet - kvalitet, elegans och rustikt.

Leverans

Stor-Stockholm är vår marknad och oavsett var du bor eller verkar i regionen kan du åtnjuta våra tjänster och kompositioner i såväl små som stora sammanhang, vid högtider och evenemang. Leverans av blommor kan ske när och var du vill inom Stockholmsområdet och veckoblommor som prenumeration till privata hem och företag är alltid ett uppskattat arrangemang. 

Välkommen att höra av dig till oss, beställ online eller besök oss i vår blomsterdignande butik & verkstadspärla på Karlavägen 72A.

"Att vi älskar blommor

är ingen hemlighet."

Våra sju florister

bottom of page